„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Borászatok

Bősz Adrián fotó -tól

Bősz Adrián

Nem borásznak készültem, de talán ez a sorsom. Eredetileg műszaki pályán indultam el, a gépészetben szereztem tapasztalatokat – talán innen…

Nincs kép -tól

A magyar borászok egyike sem tartja kiválónak az idei termést

A magyar borászatok egyike sem minősítette kiválónak az idei termést, véleményük szerint a 2014-es év nem számít kiemelkedőnek – derül…

Nincs kép -tól

Pastor pince

Megnyílt Juhász Tibor új kóstolóterme! A 15-20 fő befogadására alkalmas vendéglátóhely kockás abrosza és bútorzata autentikus környezetet biztosít. Jó időben…

Nincs kép -tól

Osztatlan siker Bősz Adrián borkóstolóján

Nagyon nagy sikert aratott Bősz Adrián az Ostrom Caféban tartott Fiatal Szekszárdi Borászok rendezvény-sorozatán. Neiner Andris, Németh Janó, Pósta Péter,…

Nincs kép -tól

Bősz Adrián borkósolója

December 5-én mutatja be borait Bősz Adrián a Vár oldalában található Ostrom Caféban. A borértő közönség kíváncsian várja a fiatal…