„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Borászatok

Bősz Adrián fotó -tól

Bősz Adrián

Nem borásznak készültem, de talán ez a sorsom. Eredetileg műszaki pályán indultam el, a gépészetben szereztem tapasztalatokat – talán innen…

Nincs kép -tól

Pastor pince

Megnyílt Juhász Tibor új kóstolóterme! A 15-20 fő befogadására alkalmas vendéglátóhely kockás abrosza és bútorzata autentikus környezetet biztosít. Jó időben…

Nincs kép -tól

Bősz Adrián borkósolója

December 5-én mutatja be borait Bősz Adrián a Vár oldalában található Ostrom Caféban. A borértő közönség kíváncsian várja a fiatal…

Nincs kép -tól

Fazekas Sándor: a bor stratégiai terület

A bor sokkal több, mint egy mezőgazdasági termék: az országimázs része, stratégiai terület – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter pénteken…

1959-218669_100218110069998_100203530071456_327_8108166_o -tól

Ferger-Módos Szekszárdi Borászat

A szekszárdi történelmi borvidék adottságai, 2000 év hagyományai, közel 30 év borászati tapasztalata társul a legmodernebb technológiával a Ferger-Módos Borászat epreskerti üzemében.