Borászatok
Bősz Adrián
Nem borásznak készültem, de talán ez a sorsom. Eredetileg műszaki pályán indultam el, a gépészetben szereztem tapasztalatokat – talán innen…
Pastor pince
Megnyílt Juhász Tibor új kóstolóterme! A 15-20 fő befogadására alkalmas vendéglátóhely kockás abrosza és bútorzata autentikus környezetet biztosít. Jó időben…
Bősz Adrián borkósolója
December 5-én mutatja be borait Bősz Adrián a Vár oldalában található Ostrom Caféban. A borértő közönség kíváncsian várja a fiatal…
Fazekas Sándor: a bor stratégiai terület
A bor sokkal több, mint egy mezőgazdasági termék: az országimázs része, stratégiai terület – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter pénteken…
Ferger-Módos Szekszárdi Borászat
A szekszárdi történelmi borvidék adottságai, 2000 év hagyományai, közel 30 év borászati tapasztalata társul a legmodernebb technológiával a Ferger-Módos Borászat epreskerti üzemében.