„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Ismét Humor- és Borfesztivál a Ferencvárosban

Közzétéve: 2013.08.30 — Hírek

Sok humorral, borral, zenei előadásokkal és egyéb programokkal várja vendégeit a harmadik Humor- és Borfesztivál – szódával című rendezvény szeptember 6-án és 7-én a Ferencvárosban, a Ráday utcában.

Tizenhét kiállító borászat kínálatát kóstolhatják meg az ingyenes fesztivál látogatói, tizenegy étteremben pedig az egyes borokhoz elkészített különleges menüket is megízlelhetik. Az éttermek között szeptember 7-én lecsófőző versenyt is rendeznek – mondta el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón csütörtökön Őszy-Tóth Gábriel főszervező. Az ételek és italok mellett humoros és zenés fellépések szórakoztatják az eseményre kilátogató vendégeket. Műsort ad Redenczky Marcsi, Orosz György és Maksa Zoltán humorista, zenél többek között a Vivát Bacchus énekegyüttes, a Speerbrass és a Hot Jazz Band is.

A fesztivál díszvendége idén Bulgária lesz: bolgár borokat, sajtokat és különlegességeket kóstolhatnak az érdeklődők.
Tóth Bettina, a Ferencvárosi Művelődési Központ vezetője elmondta, a fesztivál amellett, hogy kellemes hétvégi programot biztosít a kerület ezen részére látogatóknak, hagyományt teremtve egyre több vendéget és látogatót csábíthat ide.

Címkék:

, ,