„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Regisztráció

A regisztráció első lépéseként kérjük, adja meg a bejelentkezéshez és a vállalkozása nyilvántartásához szükséges adatokat. Később az itt megadott e-mail címmel és jelszóval tud a főoldalról bejelentkezni. Az 1. lépésben megadott adatok után felhasználóneve azonnal létrejön és erről automatikus visszaigazoló e-mailt kap.

A borászatok, pincék regisztrációja INGYENES. A szállás és egyéb szolgáltatások, programok hirdetésének díja – egyedi megállapodás nélkül – havi 9000 Ft + ÁFA. A pontos részletekért olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket! A regisztráció a helyes kitöltést követően automatikusan továbbítja a 2. lépéshez, ahol hirdetését rögzítheti. Kérjük, kövesse a program utasításait és hiánytalanul töltse ki a rendelkezésre álló mezőket! Töltsön fel képet is – egyszerre több képet is kijelölhet számítógépéről, ezeket a feltöltés közben automatikusan átméretezzük és csatoljuk a hirdetéshez.

Sikeres adatlapkitöltés esetén továbbítjuk új hirdetésének oldalára, ahol ellenőrizheti a feltöltött adatokat. A feladás sikerességét egyúttal automatikus e-mail üzenetben erősítjük meg, amelyben megtalálja a hirdetésére mutató közvetlen linket.

1. lépés — alap adatok (nem nyilvános)

Cégnév: *

Székhely: *

Postacím:

Adószám: *

Kapcsolattartó: *

Telefonszám: * Jelszó: *Jelszó ismétlése: *

E-mail cím: *

ÁSZF elfogadása

TOVÁBB

2. lépés — szolgáltatás adatai

Borászat/szállás/program neve: *

Szolgáltatás jellege: *

Borász neve:

Cím: *

GPS LAT: GPS szélességi fok (latitude, pl. 47.5011151657)

GPS LONG: GPS hosszúsági fok (longitude, pl. 19.0531965145)

Vendéglátás:
Befogadóképesség (többet is kijelölhet): *

TOP3: a legjobb három bor

Három bor, amelyre a legbüszkébb:

#1 bor:

#2 bor:

#3 bor:

 

Egyszerre több képet is kijelölhet.Borászat/szolgáltatás rövid leírása: *

Figyelemfelkeltésre szolgáló rövid leírás.
Szolgáltatás részletes leírása: *
MENTÉS

Előnézet

Nincs kép