„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés
« Vissza az előző oldalra

SZEKSZÁRDI CSALÁDBARÁT STRAND-, ÉLMÉNY- ÉS TERMÁLFÜRDŐ

#1822 — Feladva: 2013.08.27 —

Leírás

Itt minden korosztály gondtalan kikapcsolódása biztosított. A legkisebbek a bébi- és gyermekmedencében lubickolhatnak, vagy az uniós szabványnak megfelelő játszótéren tölthetik az időt. Az iskolás korú gyerekek és a felnőttek az élmény-, ugró- és úszómedencében találhatnak felüdülést, vagy az óriáscsúszdák egyikén száguldhatnak lefelé akár egyedül, akár kettesben egy “gumifánkon”. Az idősebb korosztály az ülő-, illetve a pezsgőmedence kényeztető masszázs funkciója várja. Az akadálymentes fürdő főépületben az öltözők mellett finn szauna is várja az egészségükre odafigyelő vendégeket.

Cím: 7100 Szekszárd, Sport u. 2.
Nyitva tartás: minden nap, 9.30 és 20 óra között
Telefon: 06/74-510-137
E-mail: info@szekszardifurdo.hu
web: www.szekszardifurdo.hu, www.facebook.com/szekszardifurdoAmire még szüksége lehet:Szeretném megosztani a borral kapcsolatos élményemet

Összes hozzászólás megjelenítése

Térkép