„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés
« Vissza az előző oldalra

Németh János Pincészete

#1827 — Feladva: 2013.08.27 —

Leírás

Az Iván-völgyben található borászatunkat évről-évre kis lépésekkel, jól tervezetten igyekszünk bővíteni, jelenleg mintegy 10 hektárról dolgozunk fel szőlőt. Elsősorban vörösboros pincészet vagyunk, a kadarkától a bikavérig, a kékfrankostól a világfajtákig készül ezekből bor, de hagyományos szekszárdi sillert vagyis Fuxlit is töltünk palackba. A pincénknél szívesen fogadunk borkedvelő vendégeket, akiknek a pincéből érkező borok mellett a szabadtéri kemencénkben készítünk ízes, szekszárdias ételeket. Ötletadói és szervezői vagyunk az Iván-völgyi kadarka-túrának minden júniusban, amiért a Dél-dunántúli régió innovatív borturisztikai szolgáltatója elismerést is megkaptuk 2012-ben.


Tulajdonságok


Ajánlatkérés - szeretnék bortúrázni!

Milyen évet írunk?

A Küldés gombra kattintva ajánlatkérését eljuttatjuk a vendéglátója részére.

KÜLDÉS

Amire még szüksége lehet:Szeretném megosztani a borral kapcsolatos élményemet

3 hozzászólás

  1. Gáborbarát szerint:

    Janó kifejezetten jó fej! Jó a humora, de a borai még annál is jobbak. Nagyon békés környezetben fogadja a vendégeket, csodálatos a panoráma! Érdemes…

  2. Barbara szerint:

    Volt szerencsém részt venni egy kóstolón, ahol Németh János borai voltak terítéken. Csak ajánlani tudom, isteni borok egy nagyon közvetlen és barátságos borász pincéjéből.

  3. Noémi szerint:

    Remek borok, jól tálalva, élmény volt bepillantani egy professzionális családi borászat mindennapjaiba!

Összes hozzászólás megjelenítése

Térkép