„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

(ÁSZF)

a www.szekszardibortura.hu weboldal használatára. Az ÁSZF hatálybalépésének időpontja: 2012. augusztus 1.

Cél:

A Szekszárdibortúra.hu weboldal célja, hogy a fogyasztók számára bemutassa és elérhetővé tegye a borvidék szereplőit, termékeit, turisztikai szolgáltatásait. Szolgáltató utazásokat nem szervez, a weboldal segítséget nyújt a bortúra önálló megszervezéséhez.

A weboldal üzemeltetőjének másik célja, hogy marketing tevékenységet folytasson a szekszárdi borvidék népszerűsítése és ismertségének növelése érdekében. A tevékenység része többek között borkóstolók szervezése, értékesítést segítő online felület működtetése, hírlevél küldés, promóciók szervezése, borok és szekszárdi termékek iránt érdeklődők csoporttá szervezése.

Szolgáltató:

Tévések.hu Betéti Társaság (1118 Budapest, Rétköz utca 2. Cégvezető: Hegyi Gábor). Szolgáltató elérhetőségei: Telefonszám: +36 20 5390400. E-mail címe: borinfo@szekszardibortura.hu

Hirdető:

Azon szereplők, akik vagy amelyek hirdetés és ügyfél- vagy vendégszerzés céljából veszik igénybe a weboldalt és kitöltik az adatlapot. Elsődlegesen borászok, szállásadók, vendéglátók, egyéb szolgáltatást nyújtók (pl.: taxi), program- és rendezvényszervezők, stb.

A weboldal használatának feltétele a jelen ÁSZF Igénybevevő általi megismerése és elfogadása.

Hirdetési árak:

Borászok regisztrációja, megjelenés fotókkal, leírással a “borászok” kategóriában: Ingyenes.

Szállásadók, egyéb szolgáltatást nyújtók, program- és rendezvényszervezők regisztrációja, megjelenés fotókkal, leírással a “Szállások”  vagy  “Programok, egyéb szolgáltatások” kategóriában: 9 000 Ft + Áfa/hó. Egyedi megállapodás köthető, kiemelt (banner) hirdetések egyedi ajánlat alapján.

Fizetési mód:

A hirdetés megjelenését követően kibocsátott számla ellenében 8 napos átutalás, azonban Felek ettől eltérő fizetési módban is megállapodhatnak.

Felelősségvállalás:

A weboldal üzemeltetője a weboldalon megjelent hirdetések tartalmáért nem felel. Azok valóságtartalmáért kizárólag a hirdetés feladója, tulajdonosa felel.