„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Pastor borkóstoló nagy meglepetéssel

Közzétéve: 2014.02.21 — Hírek
Február 20-án Juhász Tibor (Pastor pince) örvendeztette meg az Ostrom Cafe & Bar borok iránt érdeklődő vendégeit. A Szekszardibortura.hu rendezvény-sorozatának 7. állomásán nagy meglepetéssel szolgált a szimpatikus borász: arra kérte a hatodik bor kóstolását követően a közönséget, hogy mindenki saját ízlése szerint készítsen egy bikavért. Az “alapanyagot” már ismerte a csapat, csak azt kellett megálmodni, hogy mennyi kadarka, mennyi kékfrankos (és mennyi málnaszörp:)) kerüljön a palackba. Számos remekmű készült, előfordulhat, hogy valamelyik házasításban lát annyi fantáziát vendégborászunk, hogy Pastor Bikavér néven találkozunk vele – mondjuk – jövőre.
Tibor megköszönte a rögtönzött piackutatáshoz nyújtott segítséget. A hazaúton megjegyezte, hogy szerette ezt az estét és a közönséget, jelezte, hogy új boraival visszatérne fél-egy év múlva.
Várjuk és köszönjük!
Címkék:

, ,