„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés
« Vissza az előző oldalra

Kisbuszbérlés

#2001 — Feladva: 2013.09.15 —

Leírás

Miért ne legyen már az odaút is élményekben  gazdag – más mint az eddigiek ? Utazzon 9 személyes kisbusszal, amely “B” kategóriás jogosítvánnyal is vezethető!
Kisbusszal utazni kellemes. Kényelmest
ágas, és nem utolsó sorban jó buli! Még spórolhat is! Üzemanyag, autópályadíj, parkolás stb. Számoljon utána, béreljen kisbuszt és utazzon kényelmesen!

kisbuszberles.org segít Önnek a hatékony kisbusz bérlés ajánlatkérésben! Az egyszer jól átgondolt és megfogalmazott ajánlatkérése egyszerre több kisbuszkölcsönzőhöz jut el. Az ajánlatokat Ön közvetlenül kapja meg valószínűleg gyorsan, hiszen a kölcsönzők tudják, ha lassan reagálnak, lekésnek egy lehetőségről. Rendelhetnek buszt sofőrrel isha többen utaznak (pl. céges buli), vagy nem szeretnének vezetni. 

A kisbuszberles.org szolgáltatása egy ingyenes kényelmi szolgáltatás az ajánlatkérők részére amellyel rengeteg időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell végigtelefonálgatni az összes potenciális kisbusz bérbeadót.Amire még szüksége lehet:Szeretném megosztani a borral kapcsolatos élményemet

Összes hozzászólás megjelenítése

Térkép