„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés
« Vissza az előző oldalra

Lajvér Avantgarde

#2188 — Feladva: 2014.11.05 —

Leírás

ŐSI ÉRTÉKEK ÚJ KÖNTÖSBEN

A LAJVÉR AVANTGARDE BOROK ÚJ FEJEZETET NYITNAK A SZEKSZÁRDI BORVIDÉKEN, A HELYI BOROK HAGYOMÁNYAIT FOGALMAZZA ÚJRA MODERN FORMÁBAN, A MA EMBERÉNEK. A FESTŐI LAJVÉR PATAK VÖLGYÉNEK DOMBOLDALÁBA SIMULÓ PINCÉSZET FORMABONTÓ VONALAI EGY FIATALOS SZEMLÉLETŰ BORÁSZATOT REJTENEK. AZ ÚJÍTÓ, AVANTGARD SZEMLÉLET ÁTHATJA A PINCÉSZET TELJES ARCULATÁT, ÉS ÖSSZPONTOSUL A BOROKBAN.

A BÁTRAN KÍSÉRLETEZŐ, FIATAL ÉS TEHETSÉGES BORÁSZOK CÉLJA, HOGY ÚJSZERŰ HÁZASÍTÁSOKKAL, ÚJ ÍZEKKEL, DE A LEGJOBB SZEKSZÁRDI HAGYOMANYOK ALAPJAIN, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BOROKAT ALKOSSANAK. OLYANOKAT, MELYEKBEN EGYSZERRE VAN JELEN A BORVIDÉK ÉS A TERROIR KARAKTERE, AZ ÍZEKBEN PEDIG A GYÜMÖLCSÖSEN GAZDAG AROMÁK, A TEST, ÉS AZ IZGALMAS SAVAK JÁTÉKA, MELYEK MINDIG ELEGÁNSAK ÉS ÉRTHETŐEK MARADNAK. A TARTALOM ÉS FORMA ÖSSZHANGJÁT A DIZÁJN TESZI TELJESSÉ, MELYEN EGYSZERRE JELENIK MEG A MODERN TECHNOLÓGIA, A XXI. SZÁZAD FORMANYELVE. A LAJVÉR AVATNGARDE A SZEKSZÁRDI BOROK ÍZVILÁGÁT FOGALMAZZA ÚJRA, MELYET MÁR A FIATALABB KOROSZTÁLY BORKEDVELŐINEK IS AJÁNL.

ŰRÁLLOMÁS, VAGY A JÖVŐ BORÁSZATA?
BETON ÉS ÜVEG, FÖLD ALATT ÉS FÖLD FÖLÖTT, BELÜL PEDIG A LEGÚJABB BORTECHNOLÓGIAI ESZKÖZÖK. A LAJVÉR AVANTGARDE KÜLÖNLEGESSÉGÉT EGY IZGALMAS KETTŐSSÉG ADJA. A KÍMÉLŐ, ALAPVETŐN KIS, KÉZMŰVES BORÁSZATOKRA JELLEMZŐ KÉZIMUNKÁN ALAPULÓ TECHNOLÓGIÁT SIKERÜLT „NAGYÜZEMI” MÉRETŰRE EMELNI, ÍGY BIZTOSÍTVA MINDKÉT LEHETŐSÉG ELŐNYEIT A FOGYASZTÓNAK.
EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEINK:
PANNON CUVÉE BLANC 2013
CHALLENGE INTENATIONAL DU VIN ARANYÉREM
OLASZRIZLING 2013
BORKIVÁLÓSÁGOK *** (HÁROM CSILLAG)
ROSÉ CUVÉE 2012
LE MONDILA DU ROSÉ “OR” 2013. ARANYÉREM
ROSÉ CUVÉE 2013
BORKIVÁLÓSÁGOK *** (HÁROM CSILLAG)
KÉKFRANKOS 2012
A MÉDIA BORA VERSENY ARANY 2014., VIII. NEMZETKÖZI KÉKFRANKOS BORVERSENY EZÜSTÉREM 2014
MERLOT 2012
SZEKSZÁRDI BORVIDÉKI BORVERSENY HORDÓS MINTA ARANYÉREM 2013., A MÉDIA BORA VERSENY NAGYARANY “A MÉDIA BORA 2014.”
BIKAVÉR 2011
BORKIVÁLÓSÁGOK *** (HÁROM CSILLAG) 2014.
KÉKFRANKOS PRÉMIUM 2012
A MÉDIA BORA VERSENY NAGYARANY 2014., VIII. NEMZETKÖZI KÉKFRANKOS BORVERSENY EZÜSTÉREM 2014.

Tulajdonságok


Ajánlatkérés - szeretnék bortúrázni!

Milyen évet írunk?

A Küldés gombra kattintva ajánlatkérését eljuttatjuk a vendéglátója részére.

KÜLDÉS

Amire még szüksége lehet:Szeretném megosztani a borral kapcsolatos élményemet

Összes hozzászólás megjelenítése

Térkép