„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Hírek

Nincs kép -tól

Differenciált árakat kínál a termelőknek a Tokaj Kereskedőház Zrt.

Kiemelt átvételi árakkal ösztönzi a minőségi alapanyag előállítását a Tokaj Kereskedőház Zrt., ezért a kiszámíthatóság jegyében az idén minden eddiginél…

Nincs kép -tól

Pastor pince

Megnyílt Juhász Tibor új kóstolóterme! A 15-20 fő befogadására alkalmas vendéglátóhely kockás abrosza és bútorzata autentikus környezetet biztosít. Jó időben…

Nincs kép -tól

Osztatlan siker Bősz Adrián borkóstolóján

Nagyon nagy sikert aratott Bősz Adrián az Ostrom Caféban tartott Fiatal Szekszárdi Borászok rendezvény-sorozatán. Neiner Andris, Németh Janó, Pósta Péter,…

Nincs kép -tól

Fazekas Sándor: a bor stratégiai terület

A bor sokkal több, mint egy mezőgazdasági termék: az országimázs része, stratégiai terület – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter pénteken…

Nincs kép -tól

Merfelsz Pince, borászat

A Merfelsz Pincében a kézműves borászat termékeivel ismerkedhet meg az érdeklődő, hideg és meleg borkorcsolyák kíséretében.