„Micsoda évjárat!”- hangzik el a felkiáltás minden ősszel a szekszárdi szőlőtőkék között. Ezrek szüretelnek ilyenkor és készítenek saját bort. A szüret után csendesebb, de izgalmasabb téli időszak következik, hiszen rövidesen kimondja az ítéletet a borértő közönség: „Micsoda évjárat!”
Rendelés

Hírek

Nincs kép -tól

Osztatlan siker Bősz Adrián borkóstolóján

Nagyon nagy sikert aratott Bősz Adrián az Ostrom Caféban tartott Fiatal Szekszárdi Borászok rendezvény-sorozatán. Neiner Andris, Németh Janó, Pósta Péter,…

Nincs kép -tól

Bősz Adrián borkósolója

December 5-én mutatja be borait Bősz Adrián a Vár oldalában található Ostrom Caféban. A borértő közönség kíváncsian várja a fiatal…

Nincs kép -tól

Fazekas Sándor: a bor stratégiai terület

A bor sokkal több, mint egy mezőgazdasági termék: az országimázs része, stratégiai terület – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter pénteken…

Nincs kép -tól

Pósta Péter tartott borkóstolót a Vár oldalában

Immár 4. alkalommal láthattunk vendégül szekszárdi borászt a Szekszárdibortúra.hu rendezvényén. Neiner Andris, Németh Janó és Vesztergombi Csabi után Pósta Peti…

Nincs kép -tól

Merfelsz Pince, borászat

A Merfelsz Pincében a kézműves borászat termékeivel ismerkedhet meg az érdeklődő, hideg és meleg borkorcsolyák kíséretében.